MAMP

MAMP 2.2

Apache, PHP, MySQL en phpMyAdmin installer

VOOR

  • Eenvoudig te installeren Apache, PHP en MySQL
  • Zeer snel te installeren

TEGEN

  • Niet geschikt voor live webservers

Goed
7

MAMP staat voor Macintosh, Apache, MySQL en PHP omdat met slechts een paar klikken, u Apache, PHP en MySQL in OS X ermee kunt installeren.

MAMP installeert een lokale serveromgeving op uw Mac en is volledig gratis te gebruiken. Maakt u zich geen zorgen als u een bestaande Apache-servers hebt ingesteld - MAMP doet geen concessies. Er is geen kennis van scripts vereist en er is ook een verfrissend kleine configuratie nodig. Om een ​​MAMP-installatie te verwijderen, hoeft u alleen de MAMP-map te verwijderen en blijven uw OS X-instellingen ongewijzigd .

De ontwikkelaars waarschuwen echter dat MAMP voornamelijk als een PHP-ontwikkelomgeving is gemaakt en dus niet als een Live Webserver moet worden gebruikt en raden ze voor die gebruikers een OS X-server aan met de geleverde Apache of een Linux-server. Na het instellen is het besturen van uw server mogelijk via een eenvoudige widget die op uw bureaublad zweeft.

Hoewel ervaren databasebeheerders en webontwikkelaars MAMP niet nodig hebben om een ​​server te installeren, wordt uw leven een stuk eenvoudiger. Het is echter ideaal voor degenen die nieuw zijn voor databasebeheer en bijvoorbeeld een server willen instellen voor hun WordPress-blog. Merk op dat deze download zowel MAMP als MAMP Pro bevat.

MAMP is een verrassend gemakkelijke manier om Apache-, PHP- en MySQL-databases en -servers op uw Mac in te stellen.

Bug opgelost in de postfix-instellingenpagina.

Aanpassingen

  • Bug opgelost in de postfix-instellingenpagina.

Beoordelingen about MAMP